LANXESS worldwide

Corporate Website en | de

Asia

EMEA

Americas

Interactive Worldmap

Find all the contact information for the LANXESS sites worldwide

find out more

De beste service

Volledige commerciële en technische ondersteuning

Halffabricaten en grondstoffen inclusief knowhow

Keltan® levert niet alleen een breed assortiment EP(D)M-rubbers, we doen er ook alles aan om te zorgen dat u optimaal profiteert van onze producten. Dat doen we door u bij te staan in de ontwikkeling van uw processen en producten, en natuurlijk door ál onze expertise aan u ter beschikking te stellen.

 

 

Technische en commerciële service
In de productie-, onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen van onze fabrieken is enorm veel expertise aanwezig. Chemici, ingenieurs en onderzoekers uit alle windstreken werken er continu aan de verbetering van de producten. Via onze lokale serviceteams kunt u als klant putten uit deze wereldwijde bron van expertise op het gebied van EP(D)M. Voor snelle, betrouwbare en vergaande commerciële en technische ondersteuning.

Klantevenementen
LANXESS is proactief in het delen van kennis. Zo organiseren wij regelmatig informatieve evenementen voor onze klanten. We bespreken er trends, kansen in de markt en technische aspecten van EP(D)M. Als u daar behoefte aan hebt, kunnen we producttrainingen geven of een brainstorm organiseren. Dergelijke bijeenkomsten zijn overigens voor ons eveneens zeer waardevol, want ze bieden ons de gelegenheid met u in dialoog te treden en te ontdekken hoe wij ons werk nóg beter kunnen doen. 

Online service
Speciaal voor onze klanten is er tick/it, een uitgebreide, laagdrempelige technische databank. U vindt er ruim 200 recepten en gedetailleerde product- en veiligheidsinformatiebladen. Daarnaast kunt u als klant inloggen op Ts/online, een wereldwijd platform voor één-op-één communicatie met de technisch experts van Keltan®. Zo bereikt u met een paar muisklikken alle kennis en expertise die u nodig hebt.

Lees meer over onze online service.