LANXESS worldwide

Corporate Website en | de

Asia

EMEA

Americas

Interactive Worldmap

Find all the contact information for the LANXESS sites worldwide

find out more

Onze nieuwe fabriek in Changzhou

Waar u ook groeit, wij zijn in de buurt

We liggen op schema met de grootste EP(D)M fabriek ter wereld 

De bouw van onze EP(D)M-fabriek in Changzhou (provincie Jiangsu), China vordert gestaag. De nieuwe plant kost 235 miljoen euro en is daarmee de grootste investering van LANXESS in China tot nu toe. Dit laat duidelijk zien hoe belangrijk wij het vinden dicht bij onze klanten te zijn, om ze snel te kunnen voorzien van de allerbeste producten.

 

Grote capaciteit

China is ‘s werelds grootste EP(D)M-markt, met een groeiende vraag vanuit de auto-industrie en de bouw. De fabriek, met capaciteit van 160.000 ton per jaar goed voor 200 nieuwe banen, zal naar verwachting eind 2014 gereed zijn. Waarschijnlijk kunnen we al vanaf 2015 starten met de verkoop van producten.

 

Uitstekende faciliteiten

De nieuwe fabriek ligt bij het gerenommeerde Changzhou Yangtze Riverside Industrial Park, met uitstekende faciliteiten voor opslag en transport. Op de site werken momenteel tot wel 2.000 mensen.

 

Duurzame productie

Met toepassing van de innovatieve Keltan ACETM technologie, met een sterk lager energieverbruik, zal onze nieuwe fabriek duurzaam kunnen produceren. Bovendien is door de hoge efficiency van de katalysator geen katalysator-uitwassing meer nodig. De moderne processen maken de productie mogelijk van nieuwe EP(D)M rubbersoorten, zoals olie-extended EP(D)M en EPDM met extra hoog molecuulgewicht. De nieuwe fabriek zal in totaal tien premiumtypes EPDM gaan produceren, daarmee aansluitend op de behoeften van de Chinese klant.

 

De Changzou fabriek in een notendop 

  • Investering in China maakt sterke groei mogelijk
  • Met € 235 miljoen de grootste LANXESS-investering in China
  • Sterk concurrerende fabriek met best-in-class technologie
  • Opstart eind 2014 met beoogde capaciteit van 160 kt per jaar
  • Vermogen locale klanten sneller te bedienen met premiumproducten
  • Kortere levertijden voor klanten in Azië
  • Verbeterde R&D-capaciteiten in China