LANXESS worldwide

Corporate Website en | de

Asia

EMEA

Americas

Interactive Worldmap

Find all the contact information for the LANXESS sites worldwide

find out more

Focus op duurzaamheid én uw succes

Dat is de kracht van duurzame innovatie

We gebruiken al onze kennis en ervaring voor de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke technologieën en producten. Dit in de volste overtuiging dat ecologische meerwaarde en commercieel succes hand in hand gaan.

 

R&D als drijvende kracht 

Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten speelt, net als voortdurende optimalisatie van productieprocessen, een belangrijke rol in het vergroten van onze concurrentiekracht. Daarom blijven we continu investeren in R&D.

 

Product: Keltan® Eco

Een uitstekend voorbeeld van een duurzame ontwikkeling met grote zakelijke potentie is Keltan® Eco. Dit is 's werelds eerste EP(D)M rubber uit hernieuwbare grondstoffen. Met deze geheel nieuwe productcategorie helpen wij onze klanten groenere producten creëren. Commercieel succes van Keltan® Eco heeft op termijn automatisch een positieve impact op onze leefomgeving. Een echte win/win-situatie.

 

 

Proces: Keltan ACETM Technologie

Het heeft heel wat R&D-inspanningen gekost, maar na jaren research hebben we onlangs de Keltan ACETM technologie kunnen invoeren in onze fabriek in Geleen. Gebruik van actieve katalysatoren maakt de productie duurzamer, met gelijkblijvende stabiele eigenschappen en prestaties van het product.

 

 

Klantgerichte ontwikkeling
Innovatie is essentieel voor uw en ons bedrijf. Samen ontwikkelen we telkens nieuwe processen, producten en toepassingen. Voor ons is dát de kern van duurzame innovatie: de krachten bundelen om verder te komen. Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op!